Hier ligt Martien Meiland wakker van: “Ik word er helemaal gek van”
ASX
Hier ligt Martien Meiland wakker van: “Ik word er helemaal gek van”
Foto: SBS Belgium

Vanaf dinsdag barst de Eurovisiesongfestivalgekte opnieuw in alle hevigheid los. Dan wordt u immers getrakteerd op de eerste halve finale van het jaarlijks weerkerend muziekfestijn. Op de deelname van België en Nederland is het wachten tot donderdag.

De Nederlandse kandidaat Joost Klein doet het alvast erg goed bij de bookmakers. Die zien de zanger zonder problemen doorstoten naar de grote finale, waar hij volgens hen een plekje in de top vijf zal verzilveren.

Ook televisiepersoonlijkheid Martien Meiland is ervan overtuigd dat Joost Klein het goed zal doen. “Geloof mij, hij gaat winnen”, liet de Nederlander zich ontvallen bij het programma Shownieuws.

Het nummer van Joost Klein is erg aanstekelijk. Martien bekende dan ook dat het nummer de hele dag, en ’s nachts, door zijn hoofd spookt. “Ik word er echt helemaal gek van”, lacht Martien.

Of Joost daadwerkelijk met de eindzege naar huis gaat, weten we volgende week. Een kort fragment van wat we mogen verwachten, kan je hieronder alvast bekijken. Te bekijken op eigen risico, wij staan niet garant voor uw nachtrust.

Meer nieuws

Meer nieuws

.