Filip Peeters gaat helemaal uit de kleren in ‘Het perfecte plaatje’: “Gewed voor garnaalkroketten”
ASX
Filip Peeters gaat helemaal uit de kleren in ‘Het perfecte plaatje’: “Gewed voor garnaalkroketten”
Foto: GoPlay

Wie gisteren naar ‘Het perfecte plaatje’ op Play4 gekeken heeft, zal wellicht twee keer met de ogen geknipperd hebben. De opdracht ‘naaktfotografie’ werd door deelnemer Filip Peeters wel erg letterlijk genomen.

De acteur ging namelijk zelf uit de kleren om vervolgens een foto in spiegelbeeld van zichzelf te nemen. Daarbij werd niet geblurd. “Het leek me raar om naast naaktmodellen, die zich heel kwetsbaar opstellen, te eisen dat mijn edele delen niet in beeld zouden mogen komen”, vertelt de acteur uit onder andere ‘Assisen’.

Filip bekent dat er een weddenschap gekoppeld is aan de stunt. “Ik had met presentator Manu Van Acker gewed voor de beste garnaalkroketten van de hele wereld”, lacht Filip. “Dus hij heeft mogen trakteren!”

In Filips naaste omgeving wordt positief gereageerd op de naakte passage in het Play4-programma. “Mijn dochters Louisa en Leonce hebben wel gezegd dat ik moest vermageren. Intussen ben ik bijna tien kilo kwijt door gezonder te eten en meer te bewegen”, besluit Filip.

Meer nieuws

Meer nieuws

.