Reactie Fans van ‘Down The Road’ zeggen allemaal hetzelfde over Dieter en Saar
PMN
Fans van ‘Down The Road’ zeggen allemaal hetzelfde over Dieter en Saar
Foto: VRT

Het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’ is weer begonnen. Dieter Coppens en Saar Pelgrims zijn naar Canada getrokken met hun groep. De kijkers hebben wat te zeggen over hen.

Het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma 'Down The Road' is weer van start gegaan en heeft veel kijkers geboeid.

Dit seizoen reist presentator Dieter Coppens samen met Saar Pelgrims naar Canada, waar ze een diverse groep jongeren met het syndroom van Down begeleiden.

De kijkers zijn vol lof over de manier waarop Dieter en Saar deze bijzondere groep jongeren ondersteunen en noemen het programma een absolute topper.
(Lees verder onder de foto)

"Heel veel respect voor Dieter en Saar", luidt het. "Het is schitterend hoe zij die jongeren begeleiden. Een topprogramma!"

'Down The Road' is een programma dat in het teken staat van avontuur, vriendschap en verbinding. Het doel is om mensen met het syndroom van Down uit hun dagelijkse routine te halen en hen nieuwe ervaringen te laten opdoen.

Het programma laat zien dat zij, net als ieder ander, in staat zijn om grenzen te verleggen en dromen waar te maken.

Dieter Coppens en Saar Pelgrims zijn de perfecte gidsen voor de jongeren in 'Down The Road'.

Ze slagen erin een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin de jongeren zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontdekken. 
(Lees verder onder de video)

Het nieuwe seizoen van 'Down The Road' belooft een avontuurlijke reis vol vriendschap en bijzondere momenten te worden.

Het programma heeft niet alleen een positieve impact op de jongeren die deelnemen maar ook op de kijkers die zich bewust worden van de vele mogelijkheden die mensen met het syndroom van Down hebben.

Dieter Coppens en Saar Pelgrims verdienen alle lof voor hun inzet en toewijding en maken van 'Down The Road' een absolute aanrader om naar te kijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.