Knap om te zien! Volgers onder de indruk van talent van Nora Coppens: "Je bent een kampioentje"
WVDS
Knap om te zien! Volgers onder de indruk van talent van Nora Coppens: "Je bent een kampioentje"
Foto: VTM

Nora Coppens, de dochter van Staf Coppens en Monique van der Velden, is gek op kunstschaatsen. En ze doet dat op hoog niveau in Zweden.

Nora Coppens en haar broer Beau zijn nog steeds bezig met kunstschaatsen. Dat de appel niet ver van de boom valt, hebben ze te danken aan hun moeder Monique.

De liefde tussen Monique en Staf bloeide ook op de schaatsbaan toen Staf deelnam aan Dancing on Ice. Samen met Monique won hij zelfs de show en ook het hart van Monique.

Nora blijft kunstschaatsen in Zweden en doet dat op hoog niveau

Monique, Staf en hun kinderen verhuisden naar Zweden, ook in het teken van hun kinderen, zodat Monique schaatsles kan geven en Nora en Beau de sport op topniveau kunnen beoefenen.

Nora postte begin augustus een mooi bericht op Instagram dat we jullie niet willen onthouden. Daarop is te zien hoe ze een moeilijk figuur oefent. Iemand zorgt er ook voor dat het allemaal veilig gebeurt.

Haar volgers zijn onder de indruk: “Wel knap hoe men dat leert op een veilige manier”, “Nog 2 jaar en het is een medaille op de Olympische Spelen waard”, “Je bent een kampioentje”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.