Staf Coppens is nog steeds aan het verhuizen: Hij legt uit wat er aan de hand is
PMN
Staf Coppens is nog steeds aan het verhuizen: Hij legt uit wat er aan de hand is
Foto: Photonews

Elke donderdag is er een nieuwe aflevering van ‘Camping Coppens’. Dit seizoen konden we al zien hoe Staf Coppens met zijn gezin in Karlstad gaat wonen. Intussen hebben ze de sleutel in handen.

Staf Coppens is intussen nog steeds aan het verhuizen. “Voorlopig leven we nog even tussen de verhuisdozen,” vertelt de presentator in Story.

Hij geeft ook de reden waarom de verhuisdozen nog steeds niet zijn uitgepakt. “Vlak voor de zomer kregen we de sleutels van onze nieuwe woning in Karlstad, maar met de drukte op de camping – waar we in de zomer ook wonen – hebben we nog geen tijd gehad om alles uit te pakken.”

Staf Coppens heeft nog geen tijd gehad door de drukte op de camping om alle verhuisdozen uit te pakken

“Alle meubels staan hier ook nog niet. Maar nu de grote zomerdrukte voorbij is, kunnen we alles in orde brengen en aan ons nieuwe leven beginnen.”

Voor Staf is het nog wel wennen. “Als ik ‘s nachts wakker word, denk ik: ‘Waar ben ik?’ Of: ‘Waar is het toilet weer?’ Maar dat komt goed. Het is een echte gezinswoning.”

“Bewust veel kleiner dan onze vorige, maar wel helemaal in orde. Een groot voordeel is dat je in de winter, wanneer het buiten 35 graden vriest, minder moet stoken om alles warm te houden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.