Zita Wauters heeft groot nieuws
PMN
Zita Wauters heeft groot nieuws
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters is met haar papa Koen Wauters en broer Nono Wauters naar Londen getrokken vorige week. Ze deelde er een pak foto’s van op haar Instagram. Zita heeft zich er goed geamuseerd en heeft groot nieuws.

Niels Destadsbader (35) en Zita Wauters (19) spelen cruciale rollen tijdens 'De warmste week' na hunwerking in de show 'Zomerhit'.

Zita is benoemd tot Flame Ambassador en haar missie is om een kleine vlam-badge op iedereen in Vlaanderen en Brussel te spelden.

Ondertussen zal Niels Destadsbader live vanuit Brugge alle belangrijke momenten van het evenement presenteren op VRT 1.
Zita Wauters zal tijdens 'De warmste week' het hele land doorkruisen om vlam-badges te verkopen.

Vanuit een televisiestudio naar een eigenzinnige kerstmarkt, een betekenisvol project of een hartverwarmende actie in de buurt, Zita zal geen moeite sparen in haar streven om warmte te verspreiden.

Ze zei: "Zolang ik me kan herinneren, staan de televisie en de radio altijd aan tijdens 'De warmste week'. Ik geniet altijd van het horen van zoveel ontroerende verhalen en het zien van zoveel goeds in Vlaanderen."

"Ik kijk er echt naar uit en ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen, want elk kind zou zonder zorgen moeten kunnen opgroeien, en dat is niet altijd vanzelfsprekend."

"Ik hoop dat we allemaal samen kunnen komen en een vlam kunnen ontsteken voor een veilige en warme plek voor kinderen en jongeren!"
(Lees verder onder de foto)

Niels Destadsbader zal daarentegen de weg wijzen op VRT 1 en dagelijks een show presenteren vanuit 'Het warmste huis' in Brugge tijdens 'De warmste week'.

Hij zal de vlam ontsteken tijdens het openings-evenement op 18 december en de afsluitende show op kerstavond presenteren, wat het traditionele hoogtepunt van het evenement is.

"Sinds mijn tijd als Ketnet-wrapper heeft ons kinderen en jongeren mijn hart gestolen. Dus hun lot raakt me altijd diep", reageert Niels.

"En nu vindt zo'n prachtig initiatief als 'De warmste week' plaats in het mooie West-Vlaanderen, het voelt als een volledige cirkel."

"Ik hoefde geen seconde na te denken toen ze me vroegen om de tv-shows te presenteren. Ik ben er klaar voor om samen met heel Vlaanderen de vlam te ontsteken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.