Beterschap volgende week? Sabine Hagedoren moet ons teleurstellen
LHX
Beterschap volgende week? Sabine Hagedoren moet ons teleurstellen
Foto: VRT1

Het is een koude nacht geweest, en ook de rest van deze week lijken de zomerse temperaturen van eerder deze maand ver weg. Maar hoe zit het volgende week eigenlijk?

Vandaag krijgen we grotendeels droog weer bij maxima tot 11 graden, voorspelt Sabine Hagedoren op Radio2. "Veel lage wolken ten zuiden van Samber en Maas, brede opklaringen voor Vlaanderen en Brussel, maar in de loop van de dag zien we wel meer en meer wolken opdagen."

Vannacht krijgen we regen over het westen van het land, en morgen staan we op met de regenwolken. "In de loop van de dag gaan we alweer naar het wisselvallige, met buien en kans op onweer, vooral in het noordoosten van het land", aldus Sabine. We halen opnieuw 11 graden en er staat een goed voelbare wind.

"In het weekend zijn de buien minder talrijk en minder intens, maar ze zijn er wel. Afwisselend zon en wolken, hier en daar kan er al eens een bui vallen. Temperaturen van niet meer dan 10 of 11 graden."

Volgende week ziet er niet bepaald beter uit. Maandag wordt een op-en-top herfstdag. We halen niet meer dan 9 graden en kunnen buien, wind en hagel verwachten. De aprilse grillen zijn met andere woorden nog niet voorbij!

Meer nieuws

Meer nieuws

.