Julie Vermeire verklapt nu al iets over haar huwelijk met Laurins
LHX
Julie Vermeire verklapt nu al iets over haar huwelijk met Laurins
Foto: VTM

Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin zijn al zo'n drieënhalf jaar samen. Verloofd zijn ze voorlopig nog niet, maar wat niet is, kan nog komen...

Julie Vermeire en Laurins Dursin wonen al een tijdje samen, maar een huwelijksaanzoek is er nog niet gebeurd. Toch kunnen ze zich al een beetje voorstellen hoe hun trouwfeest eruit zal zien. Ze delen namelijk een grote passie: dans.

Laurins groeide op in een dansschool, werd ooit zestiende op het wereldkampioenschap hiphop en geeft nu zelf dansles. Ook Julie danste als kind, en na een pauze deed ze in 2019 mee aan 'Dancing with the Stars'. Daar maakte ze veel indruk en haalde ze uiteindelijk de overwinning binnen.

Julie en Laurins weten dan ook zeker dat hun openingsdans best spectaculair zou zijn. "Ik weet nog niet welk liedje, maar het wordt zot", belooft Julie in Het Laatste Nieuws. "Een halve flashmob of zo.

Ze ziet het al helemaal voor zich: zij en Laurins zouden starten, maar daarna zouden Laurins met zijn vrienden en Julie met haar vriendinnen een heuse dance battle doen. "Ik zie daar een hele show in", lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.