'Big Brother'-winnaar Glenn wil dringend iets duidelijk maken over zijn beloofde huwelijksaanzoek
LHX
'Big Brother'-winnaar Glenn wil dringend iets duidelijk maken over zijn beloofde huwelijksaanzoek
Foto: Play4

Na drie maanden 'Big Brother' is de winnaar bekend. De 32-jarige Glenn uit Stekene ging naar huis met 56.266 euro.

Glenn had helemaal niet verwacht dat hij 'Big Brother' zou winnen. "Ik stond in de finale tegen twee heel sterke tegenstanders. Zoiets kan je nooit verwachten, want je weet eigenlijk niks van de buitenwereld", zegt hij tegen Flair.

Heel wat 'Big Brother'-fans keken uit naar Glenns overwinning, omdat hij tijdens zijn weken in het huis een opvallende belofte had gemaakt. Hij wilde in de liveshow zijn vriendin ten huwelijk vragen.

Uiteindelijk kwam hij die belofte niet na, waardoor hij wel wat fans teleurstelde. Hij vertelt dat hij besloot om het tóch niet te doen omdat hij nog geen ring had én omdat hij niet zeker was dat hij zou winnen. "Als ik niet zou winnen, wilde ik ook niet de aandacht van de winnaar wegnemen."

"Ik heb er dan ook nog eens goed over nagedacht, en ik zou het liever gewoon met ons twee op een romantische manier willen vragen, zodat het voor haar heel speciaal is", vervolgt hij. Hij wil benadrukken dat het beloofde huwelijksaanzoek er dus zeker nog komt. "100%!", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.