Heel spijtig nieuws over 'James De Musical': "Samen met de zender besloten"
LHX
Heel spijtig nieuws over 'James De Musical': "Samen met de zender besloten"
Foto: wvds

Drie jaar lang maakte James Cooke zijn bejubelde 'James De Musical'. Ondanks het succes komt er helaas geen vierde seizoen.

Tom Waes, Gert Verhulst, Erik Van Looy, Metejoor, Karen Damen... De afgelopen drie jaar verraste James Cooke het kruim van de Vlaamse showbizz met een heel eigen musical. Niet alleen de gasten, maar ook de kijkers waren grote fan.

Toch komt het programma voorlopig niet terug op Play4. "Samen met de zender is besloten om plaats te maken voor nieuwe projecten", vertelt James aan Het Laatste Nieuws.

Om de lat even hoog te kunnen blijven leggen, is een pauze hoognodig. "En het is natuurlijk ook een duur programma om te maken", voegt hij eraan toe.

Het betekent echter niet dat het programma voorgoed verdwijnt. James bekijkt het positief: "Er wordt geen punt achter 'James De Musical' gezet, wel een puntje puntje puntje."

Wie nog van het laatste beetje 'James De Musical' wil genieten, kan vrijdag en zaterdag in de Lotto Arena naar de liveshows gaan kijken. Daarin spelen onder meer Metejoor, Niels Destadsbader, Karen Damen en Gert Verhulst scènes uit hun eigen musical na.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984)

Meer nieuws

Meer nieuws

.