Groot nieuws: Dit bekende gezicht speelt mee in 'Thuis'
LHX
Groot nieuws: Dit bekende gezicht speelt mee in 'Thuis'
Foto: Eén

Het nieuwe 'Thuis'-seizoen is begonnen, en dat gaat gepaard met bijzonder nieuws. Niemand minder dan Kim Van Oncen vervoegt de cast.

In januari 2023 maakte Kim Van Oncen haar radiodebuut op Radio2. Iets meer dan een jaar lang presenteerde ze samen met Peter Van de Veire 'Goeiemorgen morgen'.

In februari van dit jaar nam ze echter plots afscheid. De reden? Ze wilde zich focussen op haar grote passie: acteren. "Ik voelde het kriebelen. Nu nog extra hard, want ik heb enkele mooie aanbiedingen gekregen", klonk het toen.

Nu is eindelijk bekend over wat voor aanbieding ze het precies had. Op Radio2 maakt ze bekend dat ze in 'Thuis' acteert. Ze speelt er de rol van yogalerares Lyn.

"De kijker zal Lyn leren kennen als een vrolijke, sociale en empathische vrouw, maar al snel zal blijken dat ze toch ook een donker kantje heeft", vertelt Kim. "Ze draagt een geheim uit haar verleden met zich mee en dat zal in de serie nog voor opschudding en spanning zorgen."

Lyn zal opduiken in 'Thuis' vanaf 10 september. Daarnaast speelt ze ook me in het nieuwe seizoen van de Ketnet-reeks 'GameKeepers'.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kim Van Oncen (@kimvanoncen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.