Na bevalling van Georges: Tine Priem verdwijnt uit 'Thuis'
LHX
Na bevalling van Georges: Tine Priem verdwijnt uit 'Thuis'
Foto: Instagram @tinepriem

Op 8 augustus werden 'Thuis'-actrice Tine Priem en haar partner Tom ouders van hun eerste kindje. Het jongetje kreeg de naam Georges.

Tot eind juni stond Tine Priem zwanger op de set van 'Thuis', maar sindsdien heeft ze niet meer gewerkt. Ze had dus meer dan een maand vakantie voor de geboorte van Georges, wat haar erg deugd heeft gedaan.

Op 2 september begint het nieuwe seizoen van de soap. Daarin zal ze echter niet lang te zien zijn: ze zal tijdelijk uit de serie verdwijnen.

"In het slotbeeld van de seizoensfinale kreeg Tamara een telefoontje waarbij een kinderstem 'Mama' zei. Tamara is ervan overtuigd dat dat Leo is en gaat naar hem op zoek", vertelt Tine aan Het Laatste Nieuws. "Maar hoe dat gebeurt en of ze hem vindt: daarvoor moet je natuurlijk kijken."

Tine heeft ervoor gekozen om om tijdens de eerste levensmaanden van Georges voltijds mama te zijn, en daarom zal een nog een tijdje niet op de set van 'Thuis' verschijnen. Nog tot eind 2024 is ze met bevallingsverlof. De fans van Tamara zullen dus nog een hele tijd moeten wachten op haar terugkeer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.