'Thuis'-kijkers moeten wennen aan nieuwe acteur: "Beetje ongeloofwaardig"
LHX
'Thuis'-kijkers moeten wennen aan nieuwe acteur: "Beetje ongeloofwaardig"
Foto: Eén

In 'Thuis' duikt er deze week een nieuwe acteur op. De rol van Robin wordt voortaal vertolkt door Kobe Debie.

Vijf jaar lang speelde Frits De Ruyter de rol van Robin in 'Thuis'. Zijn personage vertrok begin september naar Marokko. Sinds woensdag is hij terug, maar hij is wel héél erg veranderd.

De rol van Robin wordt vanaf nu immers gespeeld door Kobe Debie. Niet alleen zijn uiterlijk – Robins lange, blonde lokken hebben plaatsgemaakt voor korte, donkere krullen – is veranderd, maar ook zijn persoonlijkheid. 

Hij begint namelijk stevig te puberen, wat voor sommige andere personages ongetwijfeld niet makkelijk zal zijn. Ook de kijkers schrikken van het grote verschil.

"Amai, dat is wennen... Een totaal andere persoonlijkheid dan de vorige, en plots met een grote mond tegen zijn vader. Het is een beetje ongeloofwaardig en vergt wat verbeelding van de kijker", reageren ze op sociale media. 

"Totaal geen gelijkenis... Zeer jammer", klinkt het ook. "Zo ineens iemand anders, dat is heel raar." "Heel rare keuze." "Ik moet het nog gewoon worden." "Ik voel het niet."

Toch zijn er ook veel mensen die wél positief zijn. "Hij moet een kans krijgen. Dit komt zeker goed", vinden zij. "Wat een verademing! Eindelijk iemand die het personage realistisch neerzet." "Toffe gast, komt goed."
 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nergens beter dan THUIS (@thuistv)

Meer nieuws

Meer nieuws

.