Woordvoerster van ‘Thuis’ laat zich uit over het vertrek van Thilly: “Gaat verrassend worden”
PMN
Woordvoerster van ‘Thuis’ laat zich uit over het vertrek van Thilly: “Gaat verrassend worden”
Foto: VRT1

Er verdwijnen binnenkort in ‘Thuis’ opnieuw twee actrices. Zowel Lauren Müller als Tine Priem gaan in zwangerschapsverlof. Ze zullen dus enkele maanden van het scherm verdwijnen.

Iris Stevaert is woordvoerster van ‘Thuis’. “Kinderen krijgen hoort bij het leven en zij zullen zeker niet de laatste actrices zijn die een baby krijgen. We springen daar heel flexibel mee om”, reageert ze in de soapspecial van Dag Allemaal.

“Als een actrice zwanger wordt; kan ze nog een tijdje blijven meespelen en zorgen we ervoor dat we haar buikje verborgen houden tijdens de opnamen. En als ze op bevallingsverlof vertrekt, bedenken we een logische verhaallijn, waardoor ze even uit beeld verdwijnen.”

Binnenkort verdwijnt zo Lauren Müller een tijdje van het scherm. Zij zal een verrassende exit krijgen. “Meestal vertrekken ze op reis. Een tijdelijke exit kan ook verrassend zijn”, bedenkt de woordvoerster van ‘Thuis’ zich.

Thilly krijgt een verrassende exit in 'Thuis'

Ze blikt al vooruit naar de manier waarop Thilly van het scherm zal verdwijnen. “Zij kust eind september voor het eerst met Sunny. Tussen die twee lijkt er dus iets te groeien.”

“Ze maken er grapjes over maar hebben meer tijd nodig. En toch zal ze binnenkort niet meer opduiken, omdat ze enkele maanden niet meer op de set kan staan. Hoe we dat oplossen: daarvoor zul je voor moeten blijven kijken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.