Blind Getrouwd Brecht deelt ons zijn opvallende bevindingen na erg emotioneel gesprek in ‘Blind Getrouwd’ met Jolien
PMN
Brecht deelt ons zijn opvallende bevindingen na erg emotioneel gesprek in ‘Blind Getrouwd’ met Jolien
Foto: VTM

Brecht en Jolien zijn aan hun avontuur begonnen in ‘Blind Getrouwd’. Maandagavond zien we hoe het allemaal verder zal gaan.

Het valt op dat het wel heel goed klikt tussen Jolien en Brecht. Ze hebben elkaar zelfs al gekust.

Jolien en Brecht zagen we op hun huwelijksreis ook al over kinderen praten. En Brecht voerde ook een emotioneel gesprek met Jolien.

Jolien heeft op jonge leeftijd haar vader verloren. Daar wilde Brecht, als haar kersverse echtgenoot, natuurlijk meer over weten.

“Het is van groot belang dat dergelijke onderwerpen besproken kunnen worden”, reageert hij in TV-Familie. Hij nam dan ook uitgebreid zijn tijd om hier met Jolien over te praten.

“Ik ben er voorzichtig mee omgegaan. Ik heb het geluk dat ik mijn beide ouders nog heb”, zegt Brecht.

Hij trekt wel een duidelijke conclusie na zijn gesprek met Jolien. “Net omdat ik mijn beide ouders nog heb, kan ik me moeilijk inleven in haar situatie.”

Brecht merkte wel dat Jolien het op prijs stelde dat hij met haar dit gesprek voerde. “Ik vind het heel belangrijk om haar achtergrond te kennen”, besluit hij.

Brecht en Jolien hebben hun start niet gemist. Veel kijkers denken trouwens dat zij ook na het programma getrouwd zullen blijven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.