Een nieuwe partner voor Candice Martens? Ze vertelt alles over haar eerste date
LHX
Een nieuwe partner voor Candice Martens? Ze vertelt alles over haar eerste date
Foto: Instagram @candice.martens

Het is al een hele tijd geleden dat Candice Martens scheidde van haar 'Blind Getrouwd'-man Marijn Lenaerts. Ze is nog steeds single, maar daar komt binnenkort hopelijk verandering in.

Enkele dagen geleden liet Candice Martens aan al haar Instagramvolgers weten dat ze aan een nieuw hoofdstuk begint: ze wil weer gaan daten. Ze beloofde iedereen op de hoogte te houden van haar avonturen.

Zo gezegd, zo gedaan. Meteen downloadde ze Tinder en ging ze aan het swipen. Dat blijkt tot nu toe een succes te zijn: amper twee dagen na haar aankondiging is ze al op date geweest.

"Ik heb net toegezegd op een date vanavond, en ik heb net keiveel look gegeten", lacht ze in haar Instagramverhaal. "Hij vertrekt op vakantie, dus hij stuurde of ik nog zin had om vanavond even iets te gaan drinken."

Achteraf laat ze ook van zich horen. "Het is twintig voor één en oh my God, ik ben zó verkeerd gereden", zucht ze. Haar gsm was plat na haar date en dus moest ze zelf haar weg zoeken van Antwerpen naar Beveren. Dat liep helemaal mis. "Op den duur zat ik al in de tunnel richting Brussel", bekent ze. "Echt een gedoe. Maar ik ben dan toch aangekomen."

Maar hoe ging de date nu eigenlijk? "Ik vond het heel leuk", zegt ze erover. "Ik vond het echt een heel toffe mens. Hij had ongeveer dezelfde leeftijd en was heel vrolijk en sociaal. De gesprekken vielen niet stil."

Ze vond het alleen vervelend dat ze zo zenuwachtig was. "Maar de date zelf was heel tof. Ik wil sowieso nog eens met hem afspreken, maar hij vertrekt op vakantie dus nu is dat een beetje moeilijker. Wie weet erna..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.