Reactie Kijkers van ‘The Voice Kids’ zijn het er over eens: “Die wint vrijdag de finale”
PMN
Kijkers van ‘The Voice Kids’ zijn het er over eens: “Die wint vrijdag de finale”
Foto: VTM

Vrijdag is er de grote finale van ‘The Voice Kids’. Je kan die live bekijken bij VTM. Het gaat weer enorm spannend worden.

Vrijdag staat de grote finale van 'The Voice Kids' op het programma, en het belooft een zinderende avond te worden.

De spannende strijd om de felbegeerde titel van de Voice onder de jonge talenten zal in de veelbelovende finale tot een hoogtepunt komen.

De acht overgebleven finalisten zullen alles uit de kast halen om deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen. 

Na een adembenemende halve finale zijn Nisa, Ines, Ariona, Sofian, Miriam, Sikudhani, Lize en Sid geselecteerd als de finalisten.

Eén van hen zal naar huis gaan met een studiebeurs ter waarde van 10.000 euro en de kans om hun eigen single op te nemen.

De fans zitten al op het puntje van hun stoel en zijn vol lof over de finalisten. "Het zijn stuk voor stuk toppers," merken ze op. "Ze zijn echt allemaal aan elkaar gewaagd."

Hoewel elke fan zijn persoonlijke favoriet heeft, steekt één naam er regelmatig bovenuit: Sofian. "Die zal wel winnen," wordt vaak gezegd.
(Lees verder onder de foto)

De getalenteerde Sofian heeft indruk gemaakt met zijn unieke stemgeluid en heeft keer op keer de harten van zowel de jury als het publiek weten te veroveren.

Maar laten we de andere finalisten niet uit het oog verliezen. Nisa, Ines, Ariona, Miriam, Sikudhani, Lize en Sid hebben allemaal laten zien dat zij klaar zijn voor de finale.

Met hun passie, talent en ongelofelijke vocale bereik hebben ze keer op keer laten zien dat ze een geduchte concurrentie vormen voor Sofian en dat ze er alles aan zullen doen om de titel te bemachtigen.

Het wordt een avond vol muzikale hoogtepunten en emotionele momenten.
(Lees verder onder de foto)

De finalisten zullen hun uiterste best doen om het publiek te betoveren en de coaches te overtuigen van hun uitzonderlijke talent. 

Dus, stem af op VTM en mis de finale van 'The Voice Kids' niet. Welke finalist zal er met de felbegeerde titel vandoor gaan?

Het is een vraag die alle fans in spanning houdt. Maar één ding is zeker - het wordt een show vol met jonge sterren die hun dromen najagen en ons allemaal zullen imponeren met hun ongelooflijke talenten. Je ziet het vrijdag om 20:40 uur bij VTM/

Meer nieuws

Meer nieuws

.