Eindelijk: Christiaan Graulus uit 'Blind Getrouwd' toont ons zijn nieuwe vriendin
LHX
Eindelijk: Christiaan Graulus uit 'Blind Getrouwd' toont ons zijn nieuwe vriendin
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' werd Christiaan Graulus gekoppeld aan Jana De Bosscher. Ze kenden een veelbelovende start, maar gingen aan het einde van het programma toch uit elkaar.

Er was zeker sprake van aantrekking tussen Christaan Graulus en Jana De Bosscher, maar naarmate de opnames van 'Blind Getrouwd' vorderden, kwamen er steeds meer verschillen bovendrijven. Na lang twijfelen zetten ze uiteindelijk een punt achter hun huwelijk, tot grote spijt van veel kijkers.

Zo'n jaar geleden vertelde Christiaan aan Het Laatste Nieuws dat hij opnieuw iemand had leren kennen. "Er is een vrouw in mijn leven die belangrijk is voor mij, maar ik kan er nog niet veel over zeggen", klonk het.

De twee waren elkaar enkele maanden ervoor tegengekomen op café. "Het is nog allemaal heel pril. We zijn elkaar rustig aan het ontdekken en bekijken of we op dezelfde golflengte kunnen blijven zitten."

De vrouw in kwestie was op Christiaans Instagram tot nu toe nog niet verschenen, maar daar is nu verandering in gekomen. In zijn Instagramverhaal deelt hij enkele van haar stories.

De twee zijn momenteel op citytrip in Valencia en genieten er enorm van het mooie weer. Op één van de foto's poseren ze samen voor het bekende Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Veel meer geeft Christiaan niet prijs over zijn nieuwe liefde, maar wel dat ze Nikki heet. Ze zien er alvast erg gelukkig uit samen!

Christiaan Graulus

Meer nieuws

Meer nieuws

.