Foto die zoon van Marco Borsato deelt, roept vragen op: oude bekende te zien op familiekiekje
WVDS
Foto die zoon van Marco Borsato deelt, roept vragen op: oude bekende te zien op familiekiekje
Foto: Instagram @leontineborsato

De familie Borsato heeft de afgelopen jaren heel wat moeten doorstaan nadat Marco Borsato beschuldigd werd van onzedelijk gedrag.

Zijn vrouw, Leontine Ruiters, bleef in eerste instantie nog aan de zijde van de zanger staan, maar na meerdere beschuldigingen kwam er toch een breuk tussen haar en Marco Borsato. Leontine heeft daarna een kortstondige relatie gehad met John Huiberts.

Maar die liefdesrelatie liep na enkele maanden toch spaak. "We zijn niet meer samen als in een relatie, maar ik kan wel zeggen dat we goede vrienden zijn", zei ze daarover begin dit jaar in weekblad Story, citeert Shownieuws haar.

Ex van Leontine duikt opnieuw op!

Maar nu duikt diezelfde John op op een vakantiefoto van de familie Borsato. Een foto die Luca deelt op zijn Instagram. "Heerlijke lunch vorige week bij Cala Jondal", schrijft Luca bij de foto.

Ze waren op vakantie in Ibiza en dat John Huiberts daarbij aanwezig was, werpt toch wel wat vragen op. Hoewel Leontine in het verleden heeft aangegeven dat ze nog goed overeenkomt met John en eveneens met de partner die ze had voordat ze met Marco trouwde, kan dit natuurlijk ook wijzen op het feit dat ze gewoon graag in zijn gezelschap vertoeft.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)

Meer nieuws

Meer nieuws

.