Kristof Timmermans, ex-Big Brother deelnemer, deelt superschattige foto van dochtertje
WVDS
Kristof Timmermans, ex-Big Brother deelnemer, deelt superschattige foto van dochtertje
Foto: Instagram @swakke_timmermans

Kristof Timmermans kwam in 2022 in de finale van Big Brother te staan. Hij hield er vrienden voor het leven aan over, zoals onder meer Salar, Naomi en Liese.

Tijdens zijn deelname was Kristof vrijgezel. Hij had net een relatiebreuk achter de rug, maar het werd hem in het huis duidelijk dat hij nog gevoelens had voor zijn ex. Sharon stond ook klaar voor hem toen het Big Brother-avontuur stopte.

Kristof en Sharon gaven hun liefde een tweede kans na het Big Brother-avontuur.

Ze werden opnieuw een koppel en schlagerzanger, ambiancemaker en judoka Kristof Timmermans en Sharon hebben nu een dochtertje, Céline. Zij is ondertussen ongeveer 1,5 jaar oud.

In juni dit jaar kondigde het koppel aan dat er een tweede spruit op komst is. “Less sleep, more love. Baby Timmermans number 2 on the way.” En dat kleintje komt eraan in december.

Op woensdag deelde Kristof een heel schattige foto van dochtertje Céline. Sharon, zijn partner, schreef: “Schattigste pompoentje” bij een foto waarop Céline mooi poseert in een grote pompoen. Meer werk van Sharon kan je vinden op haar Instagrampagina op sharonreynaertsphotography, neem zeker eens een kijkje voor andere mooie kiekjes.

Céline dochter van Sharon Reynaerts en Kristof Timmermans
Sharon Reynaerts

Meer nieuws

Meer nieuws

.