Camille bijzonder fel tegen critici: “Koop een koptelefoon als je vindt dat ik schreeuw”
ASX
Camille bijzonder fel tegen critici: “Koop een koptelefoon als je vindt dat ik schreeuw”
Foto: Instagram @camille_dhont

Eerder deze week mocht Camille 23 kaarsjes uitblazen. Het jonge popgodinnetje vertelt in HLN Showbits dat ze werd overladen met liefde, roze ballonnen en roze confetti. Vriendje Dino haalde echter het mooiste cadeau naar boven voor zijn zangeres.

Geen roze donut, maar wel een ketting met een hartje. “Echt heel cute”, klinkt het liefdevol uit de mond van Camille. De twee vormen ongeveer twee jaar een koppel en gingen vorig jaar samenwonen.

Dino neemt ook de rol van tourmanager op zich en is vooral achter de coulissen terug te vinden. In de nieuwste videoclip van Camille treedt de jongeman uitzonderlijk op de voorgrond. In het nummer Oeh La La is de jongeman onder meer te zien als piloot en politieagent en wordt hij verleid door de zangeres.

‘Oeh La La’ is een vrolijk, zomers popdeuntje, waarin Camille het heeft over een lekker ding. Een duidelijke knipoog naar haar vriendje Dino. “Het is een song die dient om te verleiden, maar dat past ook bij de sfeer van de zomer”, verklaart Camille.

De zangeres krijgt ook de vraag voorgeschoteld of ze geen druk voelt om steeds nummer één-hits te scoren. “Als ik het maar leuk vind. Ik doe het uiteindelijk ook gewoon voor mezelf, dus is het belangrijk dat ik gewoon fun heb. En ik vind het gewoon zelf een keileuk nummer en ik ben er trots op”, klinkt het gedecideerd.

Ook van de kritiek op haar stemgeluid ligt de Wevelgemse al lang niet meer wakker. Sterker nog, ze geeft zelfs advies aan wie minder fan is van haar zangkunsten. “Als je vindt dat ik schreeuw, dan moet je gewoon een koptelefoon gaan kopen, toch?”, lacht Camille in haar vuistje. Of dat een roze koptelefoon moet zijn, laten we in het midden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.