Christoff heeft heel verrassend nieuws te melden
PMN
Christoff heeft heel verrassend nieuws te melden
Foto: VTM

Christoff (47) zal allicht ook dit najaar zijn kerstconcerten weer brengen. Het is intussen een traditie geworden. Die kerstconcerten brengt hij dan in een kerk.

Kerstmis is nog ver weg. Christoff waagt zich nu aan iets helemaal anders. Hij heeft een verrassende nieuwe single klaar. Het is een dancenummer geworden.

Het nummer ‘Blijf bij mij’ werd onder handen genomen door de 15-jarige Lucca. Hij is een groot dj-talent in ons land. Lucca is de zoon van de bekende patissier Roger Van Damme.

Christoff en Roger zijn goede vrienden. “Ik heb Lucca eens ontmoet bij Roger thuis en ik voelde onmiddellijk zijn gedrevenheid", licht de zanger toe in Dag Allemaal. "Zo heb ik het plan opgevat om zijn bekendheid een duwtje in de rug te geven door hem mijn nummer ‘Blijf Bij Mij’ te laten pimpen.”

Christoff is best tevreden met het resultaat. Lucca staat deze zomer twee keer op Tommorrowland. Maar Christoff zal er zijn nummer niet komen zingen. “Ik zou me daar niet comfy voelen”, bedenkt de zanger zich. “Ik denk dat de meeste jongeren zouden denken: ‘Wie is dat nu weer?’ Want mij betreft, blijft het bij de ene, heel fijne samenwerking.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.