Teleurstelling voor Anouk Matton na 'The Masked Singer': "Onderschat"
LHX
Teleurstelling voor Anouk Matton na 'The Masked Singer': "Onderschat"
Foto: VTM

Als dj MATTN treedt Anouk Matton op in de hele wereld. Vorig jaar liet ze zich op televisie echter even van een heel andere kant zien.

In het vorige seizoen van 'The Masked Singer' zat Anouk Matton in het pak van Vlinder. Ze maakte heel wat indruk met haar zangtalent.

Zelf had ze duidelijk ook de smaak te pakken, want meteen na haar deelname maakte ze bekend dat ze een eigen single zou uitbrengen, 'Neem ik je mee'. Ze hoopte zo haar zangcarrière te lanceren, maar het is voorlopig bij die ene single gebleven.

De reden? Het bleek verrassend moeilijk om een zangcarrière uit te bouwen zonder daarbij haar dj-carrière te verloochenen. "Ik heb de workload onderschat", geeft ze toe in TV-Familie. "En ik hou van het toeren en het dj-leven."

Toch betekent dat niet dat ze helemaal heeft opgegeven: ze is nog steeds bezig met het opnemen van eigen nummers. "Ik heb een liedje geschreven dat ik wellicht eind dit jaar zal uitbrengen als dj MATTN", maakt ze bekend. Dat liedje zal niet in het Nederlands zijn, maar in het Engels. "Omdat ik altijd al een internationaal publiek wou aanspreken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.