🎥 Linda Mertens vanavond in het Sportpaleis? Regi Penxten lijkt het nu eindelijk te verklappen
COS
🎥 Linda Mertens vanavond in het Sportpaleis? Regi Penxten lijkt het nu eindelijk te verklappen
Foto: VRT

Regi Penxten staat vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober in het Antwerpse Sportpaleis. Dat de show 'The Return' heet, doet fans hopen op een comeback van Milk Inc.-zangeres Linda Mertens.

Het afgelopen jaar hield Regi Penxten de lippen stijf op elkaar over een mogelijke comeback van Milk Inc.-zangeres Linda Mertens. Door de naam van de show wist Regi natuurlijk dat de vraag zou komen. Regi benadrukte altijd dat 'The Return' meer om een concept draait en niet per se om de vraag of Linda terugkeert.

"Ik zal blij zijn als het zaterdag is en ik die vraag nooit meer zal moeten beantwoorden. Maar de mensen gaan blij zijn, dat sowieso", vertelt Regi deze week aan Het Laatste Nieuws. Bevestigt Regi daarmee dat Linda erbij zal zijn? Ook bij Qmusic lijkt Regi deze week iets te veel te verklappen.

Ik sta hier echt met mijn mond vol tanden.

Leon Vancoillie, het zoontje van Qmusic-dj Maarten Vancoillie, voelde Regi donderdag aan de tand via een telefoongesprek. Maarten zei Leon alle vragen voor. "Zeg en euh... Heeft Linda haar outfit al?", vroeg Leon. "Of Linda haar outfit heeft? Ja maar ja maar ja... Ik ga hier niks verklappen", klonk het meteen bij Regi.

"En komt die gewoon met de auto? Of met zo'n flightcase? Ga je die verstoppen?", ging Leon verder. "Ik sta hier echt met mijn mond vol tanden. Ik weet dat allemaal niet, hè. Da's allemaal één groot vraagteken", reageert Regi. "En gaat Linda gewoon Milk Inc. zingen? Of ook met Jaap en zo? Zo'n nieuw duo?", vroeg Leon. "Wie weet. Alles kan, hè. Ik zeg op niks niks. Je moet komen kijken, hè."

"Is de rider van Linda eigenlijk veel veranderd?", vroeg Leon. "Ik heb die nog niet gezien. Dus ik weet het niet", klonk het bij Regi. Praat hij daar zijn mond voorbij? Volgens fans alvast wel. "Is Leon dan de enige die erin geslaagd is om Regi zich te laten verspreken? Goed gedaan, makker. Tot vrijdag, Linda!", lezen we op Instagram.

Meer nieuws

Meer nieuws

.