Natalia doet heel wat organisatoren schrikken: “Is wel heel duur”
PMN
Natalia doet heel wat organisatoren schrikken: “Is wel heel duur”
Foto: Photonews

Natalia staat deze zomer volop op het podium. Ze trekt door het land met een heuse zomershow. We zagen eerder al een vrachtwagen met een grote foto van haar op.

Natalia ziet het grootst deze zomer. Dat steekt haar management bij Het Laatste Nieuws ook niet onder stoelen of banken. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar de festivals. Dit is nog nooit gezien in Vlaanderen.”

Wie de komende maanden naar een optreden van Natalia gaat kijken mag zich dus aan spektakel verwachten. Het maakt ook dat organisatoren diep in hun buidel moeten tasten als ze de zangeres op hun evenement willen. Natalia vraagt 24.000 euro per optreden.

Natalia op je evenement? Dat kost je 24.000 euro

Natalia viert haar 20-jarige carrière met een grote show. “Sommige organisatoren krijgen nu al stress”, licht haar manager Frank Delang toe. “We spelen deze zomer 16 festivals en reizen met een entourage van 25 mensen, verschillende bestelwagens en één gigantische trailer.”

Al vinden verschillende organisatoren de prijs voor een optreden wel heel duur. “Maar vergeet niet dat Natalia een kleine kmo is. Deze zomer bezorgt ze 25 mensen een inkomen. Dat wordt vaak vergeten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.