Sarah Puttemans moet slikken na wat ze leest in de pers: “Onderwerp ligt vandaag nog heel gevoelig bij mij”
PMN
Sarah Puttemans moet slikken na wat ze leest in de pers: “Onderwerp ligt vandaag nog heel gevoelig bij mij”
Foto: Play4

Er komt een primeur aan in ‘De Verhulstjes’. We gaan Sarah Puttemans voor het eerst zien opduiken in het programma. Ze is de vriendin van Viktor Verhulst.

In de beginperiode van hun relatie kreeg een journalist lucht van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hun verliefdheid. ‘Ook haar ouders staan in de top van rijkste Belgen’, schreef de journalist in kwestie. Dat is hard aangekomen bij Sarah.

“Ik vond dat heel moeilijk”, reageert ze in Nina. “Dat onderwerp ligt vandaag nog gevoelig bij mij, omdat mijn ouders niets te maken hebben met onze relatie. Wat mijn ouders uitgebouwd hebben, staat los van mijn relatie met Vik.”

Sarah Puttemans heeft er het lastig mee dat een journalist schreef dat haar ouders bij de rijkste Belgen behoren

Die laatste was het zelfs niet opgevallen dat zijn wederhelft het daar zo moeilijk mee had. “Jij ging daar heel volwassen mee om”, richt Viktor zich tot Sarah. “Anderen zouden compleet van slag geweest zijn.”

“En aan de andere kant: ik zal al veel te lang in de showbizz, ik begrijp dat mensen willen weten waar Sarah vandaan komt, hoe ze aan die dure spullen op haar foto’s komt. Ik ben daar niet naïef in.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.