André Hazes en Rachel Hazes staan stil bij emotionele dag: “Ik hoop zo dat jij het boven allemaal meekrijgt”
WVDS
André Hazes en Rachel Hazes staan stil bij emotionele dag: “Ik hoop zo dat jij het boven allemaal meekrijgt”
Foto: Photonews

André Hazes, de Amsterdamse volkszanger, werd geboren op 30 juni 1951. Een dag waar vele Nederlanders en Belgen toch wel even bij stilstaan.

De zanger, die dit jaar normaal gezien 73 zou zijn geworden, heeft een onuitwisbare indruk nagelaten in de Nederlandse muziekindustrie. Gelukkig hebben zijn zoon André Jr. en dochter Roxeanne zijn zangtalent geërfd.

André Hazes denkt aan vader op deze bijzondere dag

Zowel André Hazes Jr. als Rachel herdenken vandaag zijn verjaardag. André plaatst een foto uit de oude doos op zijn Instagramverhaal met de tekst “Happy Birthday” en Rachel hoopt dat André alles wat ze meemaakt nog meekrijgt.

Het lijkt erop dat het bericht van Rachel Hazes vooral bedoeld is om Casa Hazes nog meer onder de aandacht te brengen. “Als ik zie hoe dankbaar en enthousiast de mensen zijn die bij Casa Hazes komen om toch nog dichter bij jou te kunnen zijn, is dat uniek.”

“Ik hoop zo dat jij het boven allemaal meekrijgt. Jij zou ontzettend trots op jouw zaakje zijn! Lieverd, neem vandaag een neut met al mijn dierbaren boven en dan neem ik er hier één met mijn dierbaren op jou. Ik hou van jou, schat, en blijf voor jou opkomen totdat ik zelf bij jou boven ben.”

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Meer nieuws

Meer nieuws

.