Jean-Marie Pfaff staat grote angsten uit: “Dat wil ik niet meer meemaken”
WVDS
Jean-Marie Pfaff staat grote angsten uit: “Dat wil ik niet meer meemaken”
Foto: Photonews

Het was liefde op het eerste gezicht 50 jaar geleden voor ex-keeper Jean-Marie Pfaff en Carmen. En dat werd uitgebreid gevierd door een feest dat hun dochters Lyndsey (45), Kelly (46) en Debby (49) organiseerden.

Na hun huwelijk moest Jean-Marie al meteen na drie maanden bij de moeder van Carmen gaan vertellen dat hun eerste dochter op komst was, ondanks zijn belofte om nog drie jaar te wachten, lezen we in Het Laatste Nieuws.

Angstig moment voor Jean-Marie Pfaff in Mallorca vorig jaar

Maar het leven was ook soms zwaar voor het koppel. Zo werd Carmen vorig jaar geveld door een hersenbloeding. Een angstaanjagende ervaring voor Jean-Marie, vertelt hij heel openhartig.

“Die eerste uren op de intensieve afdeling in het ziekenhuis op Mallorca ben ik echt bang geweest om haar te verliezen. Dat wil ik niet meer meemaken. Ik kom nu altijd zo snel mogelijk terug naar huis.”

Na haar hersenbloeding moest Carmen vijf maanden zwaar revalideren. “Ik moest alles terug leren, van praten tot stappen. Toen ik kon snelwandelen, mocht ik naar huis. Stappen is soms nog zwaar, maar het gaat steeds beter”, laat Carmen weten over haar huidige gezondheidssituatie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.