Einde van een tijdperk: Yvonne Coldeweijer heeft drastische beslissing genomen
LHX
Einde van een tijdperk: Yvonne Coldeweijer heeft drastische beslissing genomen
Foto: Instagram @lifeofyvonne

De afgelopen drie jaar werd Yvonne Coldeweijer dé roddelkoningin van Nederland. Op haar Instagramaccount deelde ze dagelijks 'juice' over bekende Nederlanders.

Sinds de bevalling van haar eerste kindje is het wat stiller op het Instagramaccount van Yvonne Coldeweijer. Nu blijkt dat ze de afgelopen tijd op een nieuw plan heeft zitten broeden.

Ze komt namelijk met een grootse aankondiging. Ze heeft besloten dat ze haar juice niet meer wil delen met haar 840.000 Instagramvolgers. In plaats daarvan kiest ze om haar scoops te delen met een klein clubje mensen.

Dat doet ze via de website petjeaf.com. Voor 8,95 euro per maand kan je jezelf lid maken van de groep en hoef je niets van haar juice te missen. Yvonne belooft haar fans alvast dat ze heel wat "lijpe scoops" heeft klaarstaan.

Haar huidige Instagramaccount blijft daarnaast ook bestaan, maar juice hoeven we daar niet meer te verwachten. In plaats daarvan gaat ze daar voortaan persoonlijke dingen delen, zoals momenten uit haar gezinsleven, outfits en haar interieur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.