Harde reacties voor boerin Sanne nadat ze besluit om te stoppen in ‘Boer Zkt Vrouw’
PMN
Harde reacties voor boerin Sanne nadat ze besluit om te stoppen in ‘Boer Zkt Vrouw’
Foto: VTM

Zondagavond was er een nieuwe aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’. Daar gebeurde er iets dat we nog nooit eerder zagen. Boerin Sanne besloot om er de brui aan te geven.

We hebben de laatste seizoenen al heel wat gezien in ‘Boer Zkt Vrouw’, maar wat er zondagavond gebeurde nog niet. Boerin Sanne besloot dat het genoeg was geweest en stapte uit het programma. Ze stelde Robin en Boris diep teleur.

Voor Sanne was het zondagavond genoeg geweest. Ze legde uit waarom ze besloot om te stoppen. “Het blijft voor mij moeilijk om mij open te stellen”, motiveert ze haar beslissing. “Daarom heb ik besloten om niet op romantische trip te gaan.”

“Ik denk niet dat ik dat al zou aankunnen. Het is al heel zwaar geweest en ik ben mezelf tegengekomen. Ik heb al stappen gezet, maar ik ben er nog niet. Ik wil niemand valse hoop geven.”

Sanne stapte uit 'Boer Zkt Vrouw'

Het is een moedige beslissing van boerin Sanne. Een beslissing die niet makkelijk was om nemen. Verschillende kijkers tonen begrip voor haar.

“Tja, ze had allicht zelf ook niet verwacht dat het zo heftig zou worden. Als je bij geen van die mannen een klik heb, moet je er ook niet mee op romantische trip gaan.”

Er zijn ook kijkers die minder begrip tonen. “Waarom doet ze dan mee”, vragen ze zich luidop af. “Dit is ook heel onrespectvol naar die mannen toe. Als je deelneemt, moet je je ook wel openstellen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.