Familie Meiland moet fans teleurstellen: Ze hebben drastische beslissing genomen
LHX
Familie Meiland moet fans teleurstellen: Ze hebben drastische beslissing genomen
Foto: Play4

Eind 2022 kochten de Meilandjes een pension in Noordwijk, dat ze helemaal renoveerden en omdoopten tot Code Rosé. Inmiddels is het al een jaar geopend.

Zo'n jaar na de opening van Code Rosé heeft de familie Meiland een drastische beslissing genomen: ze zetten het alweer te koop. Op Instagram deelt Martien Meiland een filmpje van de makelaar.

Waarom de familie besloten heeft om een punt te zetten achter het project? "Te veel werk", laten ze weten aan 'RTL Boulevard'. 

Het nieuws wordt op heel wat teleurstelling onthaald. Met name gasten die een kamer hebben geboekt voelen zich bedrogen. "Ik heb geboekt voor juli en keek ernaar uit, nu baal ik en vraag ik me af of het nog zin heeft om te gaan", reageren de fans. "Mijn man heeft als verrassing een weekend geboekt in juni. Ik was zo blij verrast! Maar nu is het leuke er wel van af!"

Wie toch nog van Code Rosé én de Meilandjes wil genieten, kan momenteel kijken naar 'Château Meiland VIPS'. Daarin ontvangt de familie elke week twee bekende Nederlanders in het pension. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Meer nieuws

Meer nieuws

.