Wat een heftige theorie: 'Zij gaf Yvonne Coldeweijer alle informatie over de familie Hazes'
LHX
Wat een heftige theorie: 'Zij gaf Yvonne Coldeweijer alle informatie over de familie Hazes'
Foto: Instagram @lifeofyvonne

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer verspreidde de afgelopen jaren heel wat 'juice' over de familie Hazes. Maar waar haalde ze al die informatie eigenlijk?

Toen Yvonne Coldeweijer nog dagelijks 'juice' postte over BN'ers, had ze overal 'spionnen': ze kreeg massaal veel hulp van al haar fans die hun ogen en oren openhielden. Maar over de familie Hazes had ze wel héél veel informatie. Hoe kan dat?

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds heeft een opvallende theorie. "Er blijft maar één naam over, en dat is die van Monique Westenberg", zegt hij in de podcast 'Strikt Privé'.

"Dat maak ik niet alleen op uit de dingen die Yvonne wél schrijft, maar ook uit de dingen die ze níét wist te onthullen. De verhalen zijn altijd pro-Monique. Ze zijn altijd ontzettend ingewijd, zelfs als de familie in het buitenland zit."

"Waarover ze níét geschreven heeft, is dat testament van André Hazes. Dat hebben wíj onthuld. Hoe dat kan? Monique en André hadden dat testament niet, en dat verscheen ook niet bij Yvonne. Ik heb zitten afstrepen en doen, en ik vergis me daar echt zelden in."

Santegoeds vermeldde zijn theorie afgelopen zaterdag al in een artikel over de familie Hazes. "Niemand heeft erop gereageerd: Monique niet, Yvonne niet. Ik ben ervan overtuigd dat je het in die hoek moet zoeken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.