Producer van ‘Familie’ heeft groot nieuws: “Zij keren binnenkort terug”
PMN
Producer van ‘Familie’ heeft groot nieuws: “Zij keren binnenkort terug”
Foto: VTM

Vanavond is er opnieuw een aflevering van ‘Familie’. Iets waar de fans al naar uitkijken. De creative producer van ‘Familie’ heeft intussen groot nieuws.

Wim Feyaerts, creative producer bij ‘Familie’, vertelt: “Binnenkort keren Niko en Cédric terug. Jo Hens en Yanni Bourguignon hadden zelf een break gevraagd omdat ze tijdelijk andere opdrachten hadden,” legt Wim uit in de soapspecial van Dag Allemaal.

“Jo speelde de hoofdrol in de theatervoorstelling ‘Tot Altijd’. Yanni werd gevraagd voor de musical ‘14-18’ en werd voor de tweede keer papa.”

Jo Hens en Yanni Bourguignon keren binnenkort terug in 'Familie'

“Daarom verhuisden die personages naar het buitenland. Maar ze zullen snel weer hun opwachting maken in het verhaal en zorgen voor spanning en romantiek.”

Vandaag zien we in 'Familie' hoe Rudy niet wil dat Zjef zich obsessief bezighoudt met zijn eigen uitvaart.  Hij kan het idee echter niet loslaten. Lars is bang dat hij Raven wegjaagt. Stefanie stelt hem gerust. Mieke wil een tegenaanval op Bas lanceren, maar Vanessa blijkt met haar hoofd bij Mathias te zitten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.