Tanja Dexters schept duidelijkheid over nieuwe video van vechtpartij: "Ze kon het niet verdragen"
LHX
Tanja Dexters schept duidelijkheid over nieuwe video van vechtpartij: "Ze kon het niet verdragen"
Foto: Photonews

Er is opnieuw een video opgedoken van een vechtpartij waar Tanja Dexters bij betrokken is. Er is onder meer in te zien hoe ze door een bodyguard wordt tegengehouden, terwijl een andere vrouw wordt rechtgeholpen.

De beelden dateren van augustus, tijdens De 24 uur van Zolder. Volgens Tanja kwam de andere vrouw, de vriendin van één van de beste vrienden van haar en Michael, opeens op haar afgestapt met de woorden "Jij moet zwijgen".

Tanja ging er niet op in. "Een uur later viel ze me langs achter aan en trok ze aan mijn haren", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Zelf zou ze nooit met iemand beginnen vechten, maar zich verdedigen doet ze wel. Daarom greep ze de vrouw bij haar haren vast en hield ze haar in een greep op de grond. Klappen heeft ze niet uitgedeeld. 

Wat de exacte reden is van de ruzie, weet Tanja naar eigen zeggen niet. "Om de één of andere reden heeft ze het nooit goed kunnen vinden met mijn man, ze hadden vaak discussies."

"Ik voel al langer dat die vrouw jaloers is op mij", klinkt het. "Ze was die avond heel erg dronken. Ik was dat voor alle duidelijkheid helemaal niet. Ze kon het niet verdragen dat haar partner en Michael opnieuw veel plezier maakten."

Eén ding is zeker: Tanja wil niets meer met haar te maken hebben. Een week na het incident diende ze zelfs klacht in bij de politie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.