Siska Schoeters ervaart probleem sinds relatiebreuk: "Heel lastig"
LHX
Siska Schoeters ervaart probleem sinds relatiebreuk: "Heel lastig"
Foto: Photonews

Veertien jaar lang waren Siska Schoeters en Tomas De Soete een koppel, tot in 2021 hun wegen scheidden. Ze hebben twee kinderen samen, Lucien en Minnie.

Momenteel is Siska Schoeters elke week op VRT 1 te zien in het populaire 'Durf te vragen'. Daarin ontvangt ze telkens een bijzondere groep mensen die een hele hoop, soms ongepaste, vragen beantwoorden.

Al een hele tijd is Siska een van de leading ladies van de VRT, en dat betekent uiteraard dat ze veel werk heeft. Stress heeft ze daarvoor niet, maar ze ervaart wel dat het druk zet op haar gezinsleven, vooral omdat ze er tegenwoordig alleen voor staat.

"Mijn grootste stress is de opvang van m'n kinderen", vertelt ze aan Flair. "Dat is heel lastig, zeker omdat ik een alleenstaande moeder ben en de kinderen bijna constant bij mij zijn."

Ze weigert wel om zich schuldig te voelen als het eens wat minder goed lukt. "Mijn kinderen gaan alleen maar blijer worden als ik gelukkig ben, dus het is logisch dat we naast mama zijn nog andere dingen willen, zoals werk, hobby's en een sociaal leven", klinkt het. "Uiteindelijk doe ik dit ook om hen een betere toekomst te geven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.