Eerste interview met Bart De Pauw in 7 jaar: Kijkers reageren opvallend
LHX
Eerste interview met Bart De Pauw in 7 jaar: Kijkers reageren opvallend
Foto: Play4

Zeven jaar na het nieuws over zijn grensoverschrijdend gedrag heeft Bart De Pauw zijn eerste interview gegeven. Dat gebeurde dinsdagavond in 'De tafel van Gert'.

Een uur lang deed Bart De Pauw zijn verhaal bij Gert Verhulst. Hij vertelde onder meer dat de afgelopen tijd voor hem erg heftig is geweest, nu de VRT 'Het proces dat niemand wou' dan toch heeft uitgezonden.

"Het is jammer dat alles weer opgerakeld moet worden. Na zeven jaar hoop je dat je verder kunt met je leven", reageert hij daarop. "Ik had mijn lot aanvaard."

Hij wil zijn spijt betuigen aan zijn slachtoffers, maar benadrukt ook dat hij dat in het verleden al meerdere keren heeft gedaan. Het stoort hem daarbij enorm dat zijn oprechtheid voortdurend in twijfel wordt getrokken, maar dat van de slachtoffers helemaal niets in twijfel wordt getrokken.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Of hij ooit nog op televisie te zien zal zijn? "Ik denk dat dat schip vertrokken is", zegt hij daarover. Wél zou hij nog graag achter de schermen werken. De afgelopen jaren heeft hij een film en een serie geschreven, maar het is niet makkelijk om die aan de man te brengen. "We zullen wel zien", besluit hij.

Hoewel Bart nog steeds veel tegenstanders heeft, lijkt het erop dat de overgrote meerderheid van de kijkers toch blij is met de uitzending. "Zeer mooi interview, Gert doet dat heel rustig en eerlijk", reageren ze op sociale media.

"Ik hoop dat het nu eindelijk stopt met die mens aan de schandpaal te nagelen. Ik wens hem oprecht een tweede kans toe en een verdere ontplooiing van zijn creativiteit", klinkt het ook. "Blij dat we ook zijn kans eens mochten horen. Een oprechte getuigenis van een duidelijk gekraakt man."

"Het leek mij een oprecht interview waar hij geen vraag uit de weg ging en steeds met respect naar zijn slachtoffers spreekt. Hij erkent zijn fout en wil eraan werken. Het mag nu stoppen met de heksenjacht."

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.