En plots is het zover: Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hebben groot nieuws
PMN
En plots is het zover: Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hebben groot nieuws
Foto: Photo News

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans zijn intussen vier jaar samen. Ze zijn erg gelukkig samen. Het koppel heeft groot nieuws te melden.

Deze zomer zijn er weer opnames voor ‘De Verhulstjes’. Het heeft ook Viktor en Sarah aan het denken gezet. Het koppel heeft dan ook een besluit genomen.

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het toch zover. “Haar glansverschijning komt eraan in het zesde seizoen”, verklapt Viktor in Het Laatste Nieuws. 

“We hebben altijd gezegd dat we Sarahs intrede niet uitsloten, we wilden het gewoon niet forceren. Maar vandaag lijkt ons een goed moment, we zijn vier jaar samen en zijn een supersterk koppel.”

De fans vragen al langer dat Sarah opduikt in ‘De Verhulstjes’. Het koppel hield altijd de boot af. “Toen we bijvoorbeeld twee jaar samen waren, was dat te random geweest”, legt Sarah uit. "Nu kwam dat heel naturel.” 

“Vik vroeg gewoon op een dag van: ‘Kom je mee naar ons thuis? Ze gaan filmen voor ‘De Verhulstjes’.’ Ik heb intussen ook al twee tv-programma’s gedaan, dus het voelde helemaal niet raar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.