Sarah Puttemans beleeft angst van haar leven: “Ik dacht dat ik ging sterven”
ASX
Sarah Puttemans beleeft angst van haar leven: “Ik dacht dat ik ging sterven”
Foto: VTM

Inmiddels vormt ze vier jaar een koppel met Viktor Verhulst en binnenkort maakt ze haar intrede in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’: Sarah Puttemans is helemaal klaar om haar liefde voor Viktor met de wereld te delen.

Voor de allereerste keer sinds ze een paar vormen, geven de twee een exclusief interview in ‘NINA’. Viktor en Sarah blikken onder meer vooruit op de toekomst, maar staan ook even stil bij de afgelopen vier jaar.

Zo belandde Sarah vorige zomer in het ziekenhuis met een migraineaanval. Een traumatische gebeurtenis voor de contentcreator, zo blijkt. “Ik dacht letterlijk dat ik ging sterven”, bekent Sarah.

“Ik dacht dat ik een bloeding had in mijn hersenen”, gaat het verder. “Ik kon niet meer spreken, ik wist niet meer hoe ik heette. Puur van non-stop aan te staan”, verklaart Sarah. “Als je zo’n heftig moment hebt meegemaakt, sta je echt anders in het leven”, klinkt het.

Ook Viktor keek de dood recht in de ogen toen hij in 2019 zijn auto in de prak reed. “Ik heb heel veel geluk gehad dat ik nog leef. Sindsdien is het leven voor mij honderd keer meer feest”, aldus de zoon van Gert Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.