Viktor Verhulst klapt uit het bed: “Ik haal daar nul voldoening uit”
ASX
Viktor Verhulst klapt uit het bed: “Ik haal daar nul voldoening uit”
Foto: Photonews

Ze vormen al vier jaar een stelletje; Sarah Puttemans en Viktor Verhulst. Voor de allereerste keer ooit geven de twee een dubbelinterview in ‘Nina’, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws. Daarin vertelt Viktor openhartig over zijn seksleven.

Zo stelt de zoon van Studio100-baas Gert Verhulst zijn relatie nooit in vraag. “Ik vraag me nooit af of ik toch niet beter eerst nog wat met andere vrouwen gefoefeld had. Ik ben geen type die nood heeft om wild rond te fladderen”, bekent Viktor.

Dat hij ooit al een onenightstand gehad heeft, bevestigt Viktor dan weer wel. “Maar ik heb daar nul voldoening uit gehaald”, aldus Verhulst. “Ik heb persoonlijk lang gestruggeld met mijn ouders die uiteen gegaan zijn. Het gegeven van monogamie stelde ik in vraag”, bekent Viktor.

Daarin bracht Sarah vier jaar geleden verandering. Het was meteen liefde op het eerste gezicht, al viel Sarah wel op dat Viktor afstandelijk overkwam. “En hij had toen ook een zware baard, maar los daarvan vond ik hem toen al een erg knappe man”, besluit Sarah liefdevol.

Meer nieuws

Meer nieuws

.