Roel Vanderstukken verklapt het al over seizoensfinale van ‘Familie: “Zo zit het voor Benny”
PMN
Roel Vanderstukken verklapt het al over seizoensfinale van ‘Familie: “Zo zit het voor Benny”
Foto: Medialaan

Vanavond start de nieuwe week van ‘Familie’. Het is iets waar de fans hard naar uitkijken. Er staat weer heel wat te gebeuren

Het is intussen 12 jaar geleden dat de familie Coppens zijn intrede maakte in ‘Familie’. Momenteel blijven er van de vier gezinsleden nog maar twee over. Dat zijn Benny en Stefanie.

De rol van Benny wordt gespeeld door Roel Vanderstukken. “Hilde De Baerdemaeker, die de rol van Liesbeth speelde, was de eerste die vertrok”, legt de acteur uit bij Het Laatste Nieuws. “Dat was wel even schrikken omdat er aan de core van de kern werd geraakt.”

Het deed ook Roel nadenken. “Je stelt je dan wel de vraag van: ‘goh, is het wel goed om hier te lang te blijven zitten?’ Het landschap in Vlaanderen loopt niet over van werk. Het is altijd een risico om te vertrekken, maar zolang ik het graag doe, ga ik verder.”

Benny speelt geen rol van betekenis in seizoensfinale van 'Familie'

Er zijn ook al heel veel fans die aan het speculeren zijn over de seizoensfinale van ‘Familie’. We weten al dat de hele familie Van Den Bossche getroffen zal worden, is Benny daar ook bij? “Benny heeft de midseasonfinale gekleurd”, reageert Roel. “Ze hebben hem toen neergeschoten, en gelukkig bleek Benny nog te leven.”

Dat heeft ook gevolgen voor de seizoensfinale. Benny zal er geen rol van betekenis spelen. “De hoofdbrok is voor andere personages weggelegd”, verklapt hij al. “Het gaat sowieso spannend worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.