“Geraldine Kemper zien we niet meer terug op televisie, maar er is een betere presentatrice voor Big Brother”
PMN
“Geraldine Kemper zien we niet meer terug op televisie, maar er is een betere presentatrice voor Big Brother”
Foto: Play4

Geraldine Kemper presenteerde afgelopen seizoen opnieuw ‘Big Brother’. Voorlopig haar laatste opdracht want ze heeft besloten om haar tv-carrière voorlopig on hold te zetten.

Geraldine Kemper gaan we de komende tijd niet meer op televisie zien. De presentatrice heeft besloten om een sabbatjaar in te lassen. Ze gaat met een camper door Europa toeren.

De tv-carrière van Geraldine is tot nu toe nog niet gelopen zoals ze het zelf gewild zou hebben. Mediawatcher Rob Goossens laat zich bij RTL Boulevard uit over de beslissing van Geraldine om sabbatjaar te nemen.

“Er is daar maar heel weinig over gezegd of geschreven”, citeert Mediacourant de mediawatcher in de podcast ‘De BVLD’. “Hadden ze gezegd dat ze vorig jaar een sabbatjaar nam, had ik het ook geloofd.”

Rob denkt zelfs dat we Geraldine niet meer gaan terugzien op televisie. “Er is ook geen programma waarvan je denkt dat je haar kan laten doen. Kan je één programma verzinnen dat niet door een ander gemaakt kan worden?”

“Sterker nog: er zit bij RTL op dit moment iemand op de bank te wachten op mooie programma’s en dat is Leonie ter Braak. Ik denk dat alles waarvan je zou kunnen zeggen: dat kan Geraldine, inclusief ‘Big Brother’, dat Leonie ter Braak dat ook kan. En ik denk ook gewoon beter.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.