Thibaut Courtois en echtgenote Mishel Gerzig stellen ons hun dochtertje Ellie voor
PMN
Thibaut Courtois en echtgenote Mishel Gerzig stellen ons hun dochtertje Ellie voor
Foto: Instagram @thibautcourtois

Thibaut Courtois kan stilaan weer aan voetballen beginnen denken. De doelman staat al maanden aan de kant met een blessure. De tijd gebruikte hij onder meer om aan gezinsuitbreiding te doen.

Thibaut Courtois trouwde vorig jaar met Mishel Gerzig. Het werd een trouwfeest dat maar liefst twee dagen duurde. Meteen ook het huwelijk van 2023!

Thibaut en Mishel hebben intussen ook een dochtertje samen. Dat kreeg de naam Ellie. De doelman deelde er een foto van op zijn sociale media.

Thibaut Courtois zegt dat z'n echtgenote van hun huis een thuis maakt

De voetballer had ook nog een mooie boodschap voor zijn echtgenote. Hij deed dat naar aanleiding van moederdag. “Jij bent degene die van ons huis een thuis maakt”, schrijft Thibaut op Instagram.

“Je vervult ons hart met liefde en maakt ons leven mooi. Je bent het hart van onze familie, en we zijn zo dankbaar voor alles wat je doet. We houden van je!”

Thibaut heeft nog twee andere kinderen uit een vorige relatie met Martha. Uit die relatie heeft hij met Adriana een dochtertje van acht jaar en met Nicolas een zoontje van zes jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.