Mijlpaal voor Keano en Liam, zonen van Debby Pfaff: "Spannend"
LHX
Mijlpaal voor Keano en Liam, zonen van Debby Pfaff: "Spannend"
Foto: Instagram @debbypfaff

Keano en Liam Liébart, de zonen van Debby Pfaff, hebben grootse toekomstplannen. Ze zetten momenteel hun eerste stappen in de modellenwereld.

In april maakten Keano en Liam Liébart bekend dat ze hun eerste modecampagne hadden ingeblikt. Ze stonden model voor het mannenmerk Zumo.

Dat het daar niet bij zou blijven, stond toen al vast. Het is een idee dat ze al langer hadden. "De bedoeling is dat ze zich inschrijven bij een modellenbureau", zei hun vader Nicolas, zelf ex-model, toen in Het Laatste Nieuws.

Afgelopen weekend zetten de twee broers de volgende stap: ze maakten hun debuut op de catwalk. Dat deden ze tijdens de prestigieuze modeshow van het KASK en Conservatorium Gent, waar ze de kleding van masterstudente Jessica Francesca Van Winckel droegen.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Liam Liebart (@liamliebart)

Voor beiden was het één groot avontuur. "Het was best spannend, we hebben alleen wat geoefend tijdens enkele repetities", vertelt Liam aan Het Laatste Nieuws.

"Het verschil tussen een lege en volle zaal is groot. Toen ik het publiek zag, kreeg ik even stress, maar uiteindelijk was ik best zelfverzekerd." Het is duidelijk: de twee hebben de smaak te pakken!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keano Liébart (@liebart_keano)

Meer nieuws

Meer nieuws

.