Voor het eerst: André Hazes brengt zoontje Dré herkenbaar in beeld
LHX
Voor het eerst: André Hazes brengt zoontje Dré herkenbaar in beeld
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes en Monique Westenberg hebben samen een zevenjarig zoontje, Dré. Op sociale media bedekken ze steevast zijn gezicht.

André Hazes en Monique Westenberg kiezen ervoor om de kleine Dré nooit herkenbaar in beeld te brengen, om zo zijn privacy te respecteren. Heel vaak bedekken ze zijn gezicht met een emoji.

Het brede publiek heeft het jongetje daarom nog nooit gezien, maar daar is nu verandering in gekomen. In zijn Instagramverhaal deelt André een bijzonder filmpje.

"Ik heb zó'n leuk filmpje gevonden", kondigt hij aan. Het is er eentje van enkele jaren geleden. "Nu ben ik veel groter, en zometeen gaan jullie mij in het klein zien", horen we Dré zeggen.

Het filmpje in kwestie filmde André toen hij op het toilet zat en het wc-papier op was. "Dré, wil je voor papa een wc-rol pakken?", horen we hem aan zijn zoontje vragen.

Even later komt het jongetje aangelopen met een rol wc-papier. Hij komt daarbij uitgebreid in beeld. "Zo schattig, klein, lief, behulpzaam", schrijft André. Dat kunnen wij alleen maar beamen!

Dré

Meer nieuws

Meer nieuws

.