Regi en Kristel overladen met gelukwensen na nieuws over zwangerschap
LHX
Regi en Kristel overladen met gelukwensen na nieuws over zwangerschap
Foto: Instagram @realregi

Eind februari gaven Regi en Kristel Hubeny elkaar het jawoord in Zuid-Afrika. Amper vier maanden later verwachten ze een kindje samen.

Uit zijn vorige huwelijk, met Elke Vanelderen, heeft Regi twee dochters, Ellie-Martha en Renée. Daar hoefde voor hem lange tijd geen derde kindje bij te komen, tot Kristel in zijn leven kwam. Het voorbije jaar gaf hij af en toe aan dat hij er eventueel weer voor openstond.

En kijk, nu is het zover. De twee pasgetrouwden verwachten een kindje. Dat maken ze bekend op Instagram met enkele foto's van op vakantie in Spanje. Kristels buikje is al duidelijk te zien.

Op het nieuws komen er honderden reacties. "Proficiat", klinkt het aan alle kanten. Onder meer Pat Krimson, Maureen Vanherberghen, Camille, Kathleen Aerts, Natalia, Birgit Van Mol en Anouk Matton wensen hen veel geluk.

Daarnaast zijn er ook mensen die minder positief reageren. "Hoeveel maanden gaan ze daar nu een kutprogramma van maken op VTM?", klinkt het onder andere. "Ze is binnen, haar toekomst is verzekerd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.