Deze twee bekende Vlamingen kregen uitnodiging voor huwelijk van Regi maar kwamen niet
PMN
Deze twee bekende Vlamingen kregen uitnodiging voor huwelijk van Regi maar kwamen niet
Foto: VTM

Regi en Kristel vierden gisteren hun huwelijk. Dat ging door in Zuid-Afrika. Het koppel trouwde eerder al voor de wet in België.

Het huwelijk van Regi en Kristel was live te volgen op televisie. Het werd een prachtig huwelijk. Ze gaven elkaar het ja-woord op een erg unieke locatie.

Het werd het showbizzhuwelijk van het jaar. Regi zelf zorgde op het avondfeest niet voor de muziek. Daarvoor deed hij een beroep op Dimitri Wouters, een collega van hem bij Qmusic.

Bekende Vlamingen
Op zo’n showbizzhuwelijk zijn er ook heel wat bekende Vlamingen. Linda Mertens, Kathleen Aerts, Pauline Slangen, Jaap Reesema, Wout Van Dessel, Vincent Fierens, Karen Damen, Tom De Cock en ga zo maar door.

Dat is wel opvallend want Regi nodigde voor het huwelijksfeest maar een select groepje uit van honderd mensen. De DJ blijkt dus veel vrienden en vriendinnen te hebben in BV-land.

Maar er waren wel twee bekende Vlamingen die ontbraken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Ze kregen een uitnodiging maar moesten zich excuseren. Dat waren Niels Destadsbader en Metejoor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.