Niels Destadsbader aangeslagen na verwoestende brand: “De herinneringen zijn verdwenen”
ASX
Niels Destadsbader aangeslagen na verwoestende brand: “De herinneringen zijn verdwenen”
Foto: Play4

Niels Destadsbader reageert op Instagram voor het eerst op de allesverwoestende brand die vrijdag plaatsvond in zijn loft in Deerlijk. De zanger woont boven een verlichtingsfabrikant in het hartje van Deerlijk. Zowel de zaak, als de loft van de zanger gingen volledig in de vlammen op.

“Het zijn niet de stenen, noch de kleren, maar de herinneringen die verdwenen”, post de zanger met een gebroken hartje op Instagram. “Geschrokken en verdrietig. Maar ook erg dankbaar dat iedereen veilig is en jullie zo lief zijn”, laat Niels weten.

De zanger was thuis op het ogenblik van de brand en kon zichzelf en zijn hond op tijd in veiligheid brengen. Niemand geraakte gewond. Van het gebouw zelf blijft helaas niets meer over.

Intussen startten enkele fans met een crowdfunding voor de onfortuinlijke zanger uit Deerlijk. Op Instagram steken heel wat collega-bv’s Niels een hart onder de riem. “Heel veel aan je gedacht”, reageert onder meer acteur Aaron Blommaert. Ook boezemvriend Regi droeg gisteren tijdens zijn dj-set een nummer op aan Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.