Regi beantwoordt de grote vraag: Neemt hij Linda Mertens mee naar 'Liefde Voor Muziek'?
LHX
Regi beantwoordt de grote vraag: Neemt hij Linda Mertens mee naar 'Liefde Voor Muziek'?
Foto: VRT

Voor het tiende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' heeft VTM iets bijzonders in petto. Dit keer gaan er negen artiesten mee die al eens in een eerder seizoen hebben meegedaan.

Per voorgaand seizoen van 'Liefde Voor Muziek' keert één artiest terug voor de nieuwe editie van het programma. Dat zijn Stan Van Samang uit seizoen 1, Johannes Genard uit seizoen 2, Clouseau uit seizoen 3, Jasper Steverlinck uit seizoen 4, Laura Tesoro uit seizoen 5, Regi uit seizoen 6, Tourist LeMC uit seizoen 7, Suzan & Freek uit seizoen 8 en K3 uit seizoen 9.

Samen trekken ze in oktober naar Frankrijk, waar ze opnieuw nieuwe, onverwachte versies van elkaars songs zullen brengen. Daarnaast is er uiteraard ook weer veel plaats voor bijzondere persoonlijke verhalen.

Regi heeft er alvast veel zin in. "Normaal gezien kan je er maximum één keer naartoe", zegt hij op Joe. "Ik heb geen seconde getwijfeld. Ik heb aan de vorige keer goeie herinneringen overgehouden en het is zó'n eer dat ik terug mag gaan."

De grote vraag die iedereen zich stelt, is uiteraard wie Regi zal meenemen. Er gaan immers al een tijdje geruchten rond over een comeback van Linda Mertens. 

"Ik neem volk mee", zegt hij alvast. "Ik mag natuurlijk nog niet zeggen wie, maar laat ons zeggen dat een groot stuk van de Regi-familie wel aanwezig zal zijn. Dat is wel fijn."

Of Linda daarbij hoort, daarover doet hij voorlopig nog geheimzinnig. "Ik zeg niks", is zijn antwoord. "Ik denk dat dat niet aan de orde is. Maar sowieso zwijg ik als het graf over Linda." Eén ding is zeker: als ze er bij 'Liefde Voor Muziek' niet bij is, zou het nog wel kunnen dat ze opduikt in het Sportpaleis...

Meer nieuws

Meer nieuws

.