Kathleen Aerts heeft leuk nieuws over haar zoon Lewis en is heel trots op hem
PMN
Kathleen Aerts heeft leuk nieuws over haar zoon Lewis en is heel trots op hem
Foto: VTM

Kathleen Aerts woont met haar gezin in Zuid-Afrika. Regelmatig komen ze ook nog eens op bezoek in België. Ze vliegen dus regelmatig heen en weer.

Kathleen Aerts heeft leuk nieuws over haar 13-jarige zoon Lewis. “Hij is voor het eerst alleen teruggevlogen van België naar Zuid-Afrika; hij had daar een hockeytoernooi dat hij niet wilde missen,” licht Kathleen toe in Dag Allemaal.

“Als mama was het een overwinning om hem los te laten. Maar hij vond dat geweldig. Mijn zonen spreken er al over om in Amerika te gaan studeren. Ze spelen vier keer per week voetbal, maar in Zuid-Afrika leeft dat minder dan hier.”

Lewis, de zoon van Kathleen Aerts, is voor het eerst alleen teruggevlogen van België naar Zuid-Afrika

“Ze hebben al gezegd: ‘Mama, als er ooit een kans is om bij een Belgische ploeg te voetballen, dan gaan we terug…’ Ik zei dat ze moeten wachten tot ze 16 jaar zijn, maar ik denk niet dat ik daarvoor naar België zou verhuizen; terugkeren is moeilijk zodra je gewend bent aan het leven in Zuid-Afrika.”

“Dan moeten we maar op en af vliegen. Kinderdromen mogen er zijn, hé. In een voetbalcarrière moet je echt wel investeren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.