Regi diep onder de indruk van wat K3 klaarspeelt
LHX
Regi diep onder de indruk van wat K3 klaarspeelt
Foto: Photo News

Het is eindelijk zover: op dinsdag 12 maart begint het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. In de eerste aflevering staat Regi in de kijker.

Deze week brengen de 'Liefde Voor Muziek'-artiesten covers van Regi's hits. Eerder al loste VTM een preview van 'Vuurwerk', dat onder handen werd genomen door Clouseau. Het was meteen een schot in de roos.

Tourist LeMC kiest dan weer voor 'De wereld draait voor jou', dat hij veranderde in 'De wereld draait voor mij'. Johannes Genard brengt 'Land of the living' en Laura Tesoro vertolkt 'Zwaartekracht', ofwel 'Gravity'.

Dat laatste kan Regi erg bekoren. "Als je hierop blijft stilzitten, dan scheelt er iets met je DNA", reageert hij. Ook van K3, die 'Summer Life' hebben veranderd in 'Zomerlijf', is hij diep onder de indruk. 

Hij vindt het nummer een instant zomerhit. "Dit is de officiële opvolger van 'Heyah mama'!" zegt hij. Als dat geen compliment is!

Dan zijn er nog Jasper Steverlinck met 'Walk on water', Stan Van Samang met 'Horen, zien en zwijgen' en Suzan&Freek met 'Als ik mezelf verlies'. Het Nederlandse duo raakt Regi enorm. "Het is gelukt: jullie hebben mij doen wenen", reageert hij achteraf.

Meer nieuws

Meer nieuws

.